МЕНЮ
Доставка суші, ролів, піци в Запоріжжі
Час роботи: щодня
з 09:30 до 21:30.
Доставка суші, ролів, піци в Запоріжжі
Час роботи: щодня:
з 09:30 до 21:30.
МЕНЮ ДОСТАВКИ
ВІДГУКИ ПРО НАС ❤
  • Самые вкусные суши у вас!Респект су-шефу! Всегда свежие продукты,превосходный вкус. Мой фаворит Филадельфия 😍 Ребята, так держать! Открывайте больше точек и не жалейте конкурентов!))) РыбаРис, Вы лучшие!!!
    Ирина
  • Очень, очень вкусно! Самые вкусные из тех, что пробывала, и по цене очень доступно в сравнении с другими заведениями!
    Вика
  • Ребята, всё очень вкусно и красиво! Всем своим друзьям советую только Вас! Процветания и довольных клиентов. Спасибо за ответственность!👍🙋♀️💖
    Татьяна
  • Самые вкусные суши которые я пробовала в жизни! Начинки оооочень много, рыбы не жалеют 👍🏻. Цена на сайте указана вместе с доставкой от 250 - очень удобно 👌. Сама доставка быстрая, горячие роллы остаются горячими! 🔥 Рыба всегда свежая 🍣
    Яна
Введіть номер телефону, і ми Вам зателефонуємо.
«Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності»
Введіть номер телефону, і ми Вам зателефонуємо.
+380955205666
«Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности»

Наші контакти

Замовлення приймаються до 21:30. Час доставки уточнюйте у оператора.
Запоріжжя, вул. Перша ливарна 17
Пн- Нд: С 09:30 - 21:30
TelegramViber+38 095 520 56 66
ЯК ДО НАС ДОЇХАТИ?

Дістатися до нас (доставка суші Риба Рис) можна на будь-якому маршруті по Проспекту доїхавши до зупинки Площа університетська (Радянська).
Потім пройти близько 200 метрів до трамвайної зупинки обходячи Торговий дім Интрейд з правого боку.
Після трамвайної зупинки спускаєтеся вниз по вул. Першою ливарної і перетинаєте вул. Святого Миколая і по праву сторону від перехрестя двоповерхова будівля, вхід другий.

RibaRis | РибаРіс
Доставка Суші і Ролів
в Запоріжжі

Ми ретельно підходимо до вибору постачальників продуктів, дбайливо зберігаємо і педантично ставимося до свіжості і якості кожного інгредієнта.